EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner


Nur Shafiqah Nor Halim:D
facebook 
My Twin :)


Nur Shafiqah
Ex je


Muhammad Azraie Azizan

ada je bnde -.-
Friday, 16 December 2011 | 0 comments

boleh tak aku nak pakai macam gmba kt atas ni ? haha :p buat tambah dosa je doh kan aku pakai macam tu? terdedah sana sini hoho :p cuti ni ada je event doh. time aku nak hang, aku sakit lah. time mmbe nak dtg rumah, aku takde kt rumah lah. haish, susah doh cmni. esok balik kmpg ada kenduri. habis kenduri terus balik kl. sebab ahad nnti kak ira kawen. then hujung bulan disember, pergi perak pulak. abg ayie kawen. time tu aku dpt lepak2 haha. whteve2

sebenarnya aku tatau nak tulis apa dekat blog ni. aku kesian tengok blog aku tak update haha. petang tadi aku baru beli pashmina warna hitam. so nnti kalau ada pape event aku takde lah pakai tudung bawal je. ada lah jugak pashmina hitam kan hihi. aku tak reti sangat pakai pashmina doh. tengok tutorial pun aku tak faham. tapi ada lah setengah tutorial ni aku boleh buat. tu pun yg simple2.


emm, terasa aku baca ayat kt gmba tu. gmba tu pun hihi :P ehh jangan fikir lain okay? haish korg nii :/ korg tak bosan ke ha? aku bosan nak mampos nii. tengok ! dalam satu post aku boleh cakap banyak benda. aku boring lahhhhhhhhhhhhhhh! nak tengok kpop, malas pulak. dengar lagu? asyik dengar lagu yg sama je -.- apa lagi nak buat? online fb? lagi ah bosan. aku bukan layan sape yg chat dengan aku pun. aku malas nak chat2 nii. bukan bajet hot, tapi aku malas nak type. dorg asyik lah tanya bnde yg sama. 

haa, tak lama lagi nak sekolah dah. korg dah beli barang sekolah belum? aku dah beli dah. tapi tak semua ah. baru beli baju sekolah ngn tudung je hoho :P tudung aku beli 2. satu saiz S lg satu saiz M. dua2 pendek doh xD tapi yg M labuh sikit ah. tapi takde ah labuh sangat sampai bontot -.- haha ayat aku pulak kann. baju sekolah beli satu je, sebab tahun lepas punya baju elok lagi. kain sekolah beli dua sbb tahun lepas nye kain ada yg dh kotor sebab main highlighter dengan biela semut.

alahayyyy, cakap pasal semut tu, rindu pulak kat dia doh. hihi rindu nak buli dia and marah2 dia. awwwww ! haha aptb. okay ah aku malas ah nk type g. dah tkde bnde nk cakap dah. nak g pack baju, then iron baju kurung and tudung or pashmina nak pakai esok. k bye, night. muah pipi kiri kanan :*


post lame | post baru