EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner


Nur Shafiqah Nor Halim:D
facebook 
My Twin :)


Nur Shafiqah
Ex je


Muhammad Azraie Azizan

aku nak tido :(
Friday, 16 December 2011 | 0 comments

6:15 am | saturday

korg tengok skrg pukul berapa? 6.15 dah woii ! azan subuh pun dahh. ya allah, asal aku belum tidur nii? :( aku nak tidur :( aku taknak aku penat time balik kampung and balik kl nnti. pukul 8 dah kena bangun, and pack semua barang. ya allah, tak cukup aku nk tidur 2jam :( emm, i need time to sleep. hampir setiap hari aku tidur waktu mcm ni. time nak azan subuh ah aku nak tidur. kenapaa? 

kenapa lah perangai aku tak macam anak dara hahaha. someone help me ! aku nak berubah ah :( aku taknak jadi teruk ah ishh :/ someone can help me? anybody can ? hihi :P skrg aku kena try ttup mata sampai lah aku terlelap haha -.- bermula dr skrg hoho :p k guys, bye and morning :) have a nice saturday :)

post lame | post baru