EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner


Nur Shafiqah Nor Halim:D
facebook 
My Twin :)


Nur Shafiqah
Ex je


Muhammad Azraie Azizan

boring ;(
Wednesday, 28 December 2011 | 0 comments

hai ^^ omey tak kite ? hahaha. kk aku boring gila haaa -.- macam ni lah keadaan aku skrg -.- tapi  mamat handsome kt atas ni guna computer, aku guna lappy, hahaha. korg boleh bagi cadangan tak nak buat apa skrg ni ? boring gila babeng ahh. dah lah shafiq takde kt rumah, g tidur rumah mmbe dia. sebab family mmbe dia tu g mana entah -.- mmbe abg aku tu pulak taknak ikut family dia sebab nak jaga kucing -.- sunyi je rumah aku ni takdo shafiq. kalau tak, mmg skrg aku tengah perang ke-10 dengan dia xD haha. 

tadi si hazim ajak aku skype, tapi aku malas ah. kalau skype dengan dia, mesti budak tu nak carik pasal -.- kalau tak carik pasal dengan aku mmg tak sah, heh -.- then kata aku tak mandi bagai lah, pastu buat muka comel dia --' comel lah sangat puii ! nak muntah aku HAHAHA !! ehh skrg ni aku taktahu asal aku malas nk on skype, update blog, twitter ngn tumblr -.- sobsob, takpee. nnti aku deactive korg jugak syg :') sorry k? nnti habis PMR aku active korg balik. insyallah :'D hihik ^^

err, nak cakap apa lagi ni? haha, dah taktahu nak cakap apa dah -.- k ah, malas nk tulis panjang2, takut korg terlelap depan laptop/computer korg pulak -.- HAHAHA kbaii :*

post lame | post baru