EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner


Nur Shafiqah Nor Halim:D
facebook 
My Twin :)


Nur Shafiqah
Ex je


Muhammad Azraie Azizan

kau follow aku ? :O
Wednesday, 14 December 2011 | 0 comments

morning :) eh tak, afternoon lahh. hihi aku baru bangun ah -.- cuti sekolah je mesti aku bangun lambat. sampai abah ketuk bilik aku macam nak runtuh baru ah aku bangun. tanjat boboy xD haha well, setiap kali aku online aku bukak blogger, facebook, twitter, tumblr and youtube. tu jelah yg au buat kalau aku online. kkdg semua tu boring, aku g lah blogwalking :) yela, org follow blog aku baru 50 haaa. macam mana nak 1++ follower macam blog aku yg dulu ? haish sayang betul aku buang blog tu :'/

pagi tadi lepas aku on facebook, aku terus bukak blogger nak check follower aku hihi. tak ku sangka someone ni follow aku :O hahaha, aku fikir2 balik, apalah dia nak kan kalau dia follow blog aku ? maybe dia takut aku kutuk pasal dia and boyfriend dia tu. puih. taknak pun lah der. sorry kkkk ? hahaha, tak sangka aku doh. berani kan kau follow musuh kau? kalau aku, aku tak ingin nak follow musuh aku. eh kau musuh aku ke? yekot lah. ahh whteve! tak masok pmr pun pasal musuh2 ni. 


haa, macam ni lah aku terperanjat hahaha !! aptb aptb xD emm, ssape yg follow blog aku, ada baca kan about me? haaa, ni blog aku, suka hati aku ah nak buat apa pun kan? hihi, so korg jangan lah nak marah aku if aku cakap pasal korg2. korg just watlek je, macam org yg aku tak sangka dia akan follow blog comel loteee aku ni :p haha pape pun nak cakap thanks lah cause follow blog comel aku nii. tak sangka kau nak follow kan blog yg banyak mengumpat sana sini ni :) terima kasih sangat2 ^^

kite tuka topik ea? ttbe panas cakap pasal kt atas ni -.- emm, bila dapat hang ni? time nak hang lah aku demam bagai -.- aisya oii, minggu depan free ke tidok? minggu depan mak aku takde meeting ke tanda paper. free tak? kalau free, contact aku tauu ? aku nak sangat dating dengan kau nii :( da lah kite tak rapat macam form 1 dulu. sho shaddd ahh :( hihi, okay ah, banyak benda nak buat kt rumah ni time ibu takde, kbye guys :* eh sebelum tu, kepada someone ni, tolong lah jangan nak repost post aku ni. malulah akuu :/ so kalau nak cakap apa2, just kt shoutbox ea? k thanks bye :*


post lame | post baru