EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner


Nur Shafiqah Nor Halim:D
facebook 
My Twin :)


Nur Shafiqah
Ex je


Muhammad Azraie Azizan

kenapa perlu barua?
Monday, 19 December 2011 | 0 comments

amekk kauu !! haaa, satu fuck aku kasi kat kau. astaghfirullahalazim astaghfirullahalazim, chill pyka. dosa mencarut2 nii -.- astaghfirullahalazim. nak tau kt sape aku fuck nii ? hoho :p budak tu dah lah bodoh! astaghfirullahalazim, sorry2. susah ah kalau tak mencarut time tengah marah. hmm, kan korg? budak tu dah lama aku sabar. chill pyka chill ~

nak tahu sape? nama ea botak! haha abg aku ahh. barua betul dia. kot nak online, mintak elok2 dekat aku. jangan ah nak manja sangat g barua kt ibu yg kau nak laptop then nak online bagai. ishh aii, aku hentuk kau karang baru tauu. ni kau barua kt ibu, ibu kena menjerit2 kt dlm rumah tu. kau fikir aku suka lah haa?

aku tak pernah nk barua kt ibu kalau aku nak laptop. usaha sendiri ah kalau nk laptop, macam takde otak lak kau. ada otak guna ah, jangan letak otak kau kt kaki. ishh, tadi aku dengar kau nk hantar laptop lagi satu g repair dekat rumah ustaz azhar. haha g lah kau. tarak heran pungggg :D nnti dah elok laptop tu, guna ah macam laptop kau sendiri.


shafiq, 22/12 ni result pmr kua kan? haha, tah cane lah kan result kau. tu ah, kau main je reti. online memanjang, bukan study pun kau kan? hoho :p takpe weh, pape kau dpt, aku sentiasa sokong kau haha. kau abg aku kan? :p aku syg kau ah wehh. mana adik tak syg abg kan, muehehe. muah sikit :* HAHAHA

tapi kann, aku tatau cane perasaan ibu abah nnti. hmmm :/ mmg aku lah harapan dia lepas kau kan. kau anak sulung ah weh. tah apa ah kau. haha aku cerita pasal apa sebenarnya nii, haha takpe ah. jnji aku update kan? muehehe, k ah, nk skype dgn zamir tu haaaa -.- then emma, then sape2 ah. haha byeee :)


post lame | post baru