EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner


Nur Shafiqah Nor Halim:D
facebook 
My Twin :)


Nur Shafiqah
Ex je


Muhammad Azraie Azizan

tagged :)
Monday, 19 December 2011 | 0 comments

hey guys. korg tahu pasal tag? haha, act aku taktau pun apa tu tag semua ni. tapi aku ditag oleh Annys. Hihi thanks yaa annys sbb dah tag kite :) Jum baca bawah nii :D

The rules:
  • You must post these rules. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
  • Answer the questions the tagger set for their post. And create eleven new questions for people you tagged to answer.
  • Go to their page and tell them you have tagged him/her.
  • No tag back.
  • No stuff in tagging section about 'You are tagged if you are reading this' You legitimately( a.k.a. really, trust and with all honestly ) have tagged 11 people.
11 things about me :
  • Hey, my name is Nur Shafiqah
  • Korg boleh panggil Pyka.
  • Sekolah kt SMK Puteri
  • Suka tidur and online
  • Suka warna hitam, putih, pink and banyak lagi ahh
  • Suka senyum kt semua org
  • Perangai gila2 aku time dengan org yg aku kenal and rapat je
  • suka layan kpop. tu pun kkdg je
  • aku suka sangat buli abang and adik2 aku haha
  • senang syg kt org and susah nk lupakan org yg pernah aku syg
  • suka berkawan lah kot
Her questions :
  1. Nama penuh korang apa?
  2. Benda yang paling mahal korang ade ape?
  3. Kenangan manis korang ape?
  4. Kenangan pahit pulak?
  5. Cuti-cuti ni korang selalu buat apa je?
  6. Saya sombong tak?
  7. Awak suka saya jadi kawan awak?
  8. Kita nak tahu nama boyfriend awak boleh ? Alahh,capital pon xpe
  9. Rumah korang dekat mane haa ?
  10. Apa azam korang tahun ni ?
  11. Azam tahun depan pulak ?
My answer :
  1. Nur Shafiqah bt. Nor Halim
  2. Phone lah kot
  3. Dapat 5A time UPSR xD
  4. Jatuh naik banana boat kt PD. takut nak naik lagi dahh --'
  5. Tengok tv, tidur, online, tolong ibu kemas rumah, lepak dgn cousin
  6. Annys tak sombong pun. Baik, comel adalah :)
  7. Suka sangat2. Tapi malangnya, kite tak pernah bertegur sape hoho :p
  8. Boyfriend? takde boyfriend ahh. malas nak ada boyfriend :'D
  9. Vila Suria, Warisan Puteri, Seremban :)
  10. Er, nak dapat kan science A xD
  11. tahun depan pulak, nak dapatkan 8A utk PMR. doakan ok? hihi 
haa, tu jelahh. hoho :P ni nak kena tag org balik ke apa? err, tak faham ah tag2 nii. haha pape pun thanks again kt Annys :) hihi okay ah. nak g charge laptop jap. byeee :)

post lame | post baru