EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner


Nur Shafiqah Nor Halim:D
facebook 
My Twin :)


Nur Shafiqah
Ex je


Muhammad Azraie Azizan

tak sangka wehhhhhhh !
Friday, 16 December 2011 | 0 comments

alangkah bestnya dapat boyfie sehandsome zac efron :O korg kenal tak dia sape? mesti kenal kan. pelakon high school musical tuu? ^^ haha. handsome doh dia rambut dia cmni. kalau tak rambut dia sakai memanjang -.- haha. rambut panjang dia tuu hoho ;P emm, susah nk tidur doh. asal ea? and asal mood aku hilang lepas IM dengan capital S. whyyy ? ergh!


ni IM ktorg -.- aku rasa macam pelik. bukan pelik actually. err rasa macam ganjal ea? er whteve. tp perkataan dia cmto ah. aku tatau ganjal tu betul ke tak. emm, korg tauu, ttbe dia guna I U dengan aku. aku terkejut gila babi. maybe lepas dia dah habis SPM ni dia dah maju ke depan kot guna I U bagai. okay lupakan, tp aku betul2 tak sangka doh -.- dia rindu aku? tu langsung aku tak percaya -.-

kalau dia rindu aku, kenapa dulu dia ego sangat? pasal status kt skype tu ktorg boleh clash. and aku dah cakap kt dia yg status kt skype tu bukan untuk dia pun. heh -.- susah kan nak cakap dengan org ego? tapi tu cerita dulu. 2 bulan yg lepas. lama kan? aku punya syg gila babi kt dia, dia buat aku mcm ni. ego dia tinggi sangat der.

ira? ex dia. aku rapat ngn dia. er, tak rapat sangat ah. tapi ktorg kawan lahh kan haha. dia baik, dia cantik. ira ada cerita pasal mcm mana dia dengan si syafiq ni clash -.- emm, aku tatau nk salahkan sape. haha, blablablaa. anyway, aku tetap tak caya pasal syafiq rindu aku haha. lawak pun ada doh. emm k ah, malas nk cerita pnjg, sbb nk tidur. esok kena bangun awal nak balik kampung. kbyee :)



post lame | post baru