EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner


Nur Shafiqah Nor Halim:D
facebook 
My Twin :)


Nur Shafiqah
Ex je


Muhammad Azraie Azizan

jaihoo ! *oyeahh ;D
Wednesday, 18 January 2012 | 0 comments

hai semua ;D blog aku dah lawa kan? hihi ^^ aku ikut kak Nad punya blogskin dulu. sekarang dia dh tukar dah, lagi comel doh ;D hikhikk, so korg buat apa tu ? aku tengah tengok gamba kak Bella  hihi, sebab aku rindu dia lahh. selalunya kt sekolah mesti terserempak or whteve. tapi skrg dah tak -.- dia masuk teknik ;( hmm, kak bella, adik rindu akak ;( nanti kalau akak outing ke apa contact ah adik kt num phone ibu adik, tau tauu ? ;3 hikhikk ;) #k aku dah merapu haha ^^ aku tulis dekat blog ni pun sebab tu lah ;p haha

ni nak cerita pasal pape jee, oyeahh ♥ haha, tak habis2 oyeah aku ni -.- btw, sedap ah cakap oyeah ni BHAHAHAHA !!! err, mmbe aku cerita yg dia sekolah warisan macam budak darjah satu -.- hahahaha takpe weh. nanti kot kau dapat KGV kau pindah lah sana, takyah dtg warisan lagii, hoho ;p eh, sekolah warisan macam hospital kot HAHA ! bukan nk ejek ke apa ok? err --' kenyataan ! tapi takdelah macam hospital SANGAT! mak ayah aku kata pun sekolah tu macam hospital xD and ramai lah cakap mcm tu.

kot ssape yg sekolah warisan tu, sorry ;) bukan nk EJEK ke apa ok? cakap je pun. tak heboh Satu Malaysia pungg ;D so rilek jelah. and lupa nk bgthu, abg aku ex sekolah sana pun kata sekolah tu macam hospital, hahahaha !! kutuk sekolah sendiri bhai dia, tapi dia tak kisah pun. tu kerajaan punya sekolah kann? ;D oyeahh ♥ haha

haa, skrg dh nak pukul 7 dahh, haish ;/ mandi pun belum haaa -.- nanti pukul 8 nk g tusye pulak, balik dah pukul 10 lak tuuu --' bila pulak aku nk buat homework, haish ;/ banyak homework aku tangguhkan. kang nk tukar tusyen pagi, takut ada event bagai kan? hmm, okay lahh. nak off dah, kboii, take care guys ;p haha kbaii ;*

post lame | post baru