EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner


Nur Shafiqah Nor Halim:D
facebook 
My Twin :)


Nur Shafiqah
Ex je


Muhammad Azraie Azizan

nk termuntah aku woi :D
Saturday, 28 January 2012 | 0 comments

suasana pagi yg sangat indah ;p aku melopong dan teringatkan semua EX aku -.- ohman, semuanya handsome2 belaka #puihh ! dan blablabla :D oh hey assalamualaikum ;) watcha doing? aku baru bangun tidur ni. nk suruh ibu g Jusco jap g nk suruh beli buku komsas BM >< homework aku yg berlambak tu aku tinggalkan, and nk buat homework yg patut hantar hari isnin je --' haha bagus tak aku ? well :D kerja BM kena salin sinopsis 22 BAB novel2 semua tu. macam SH*T kan ? ergh! lu pikir wa ni robot nk salin banyak2 cenggitu haaaa ? o.0 sepak kau laju2 karang ;p #sorrycikguPn.R :D

sebenarnya aku nk cerita pasal benda lain. bukan pasal semua ni --' ish aiiiii, ebok je ;p semalam an, titew an, pergi an, pengantin rumah cousin :D hahaha, pengantin ea ialah, abg Ayie and kak Ira. dorg sweet gila nk mampus doh :D serious aku cakap. kalau korg pergi majlis dorg, korg akan kata, dorg sweet sangat ;p tak tahu lah if taste korg LOW CLASS kan? bhahaha !! hikhok -..-  eh nk tengok tak kepada ssape yg taste dia HIGH CLASS ? ;D hikhiikk :)


oops, sorry kepada ssape kepunyaan gamba ;p titew tercurik ah kt fb Kak Ira ;p hikhok. haa, apa pendapat org yg taste HIGH CLASS ? :D and kepada org yg taste LOW CLASS ni macam mana pula ? ;p haha. k pape pun, Selamat Pengantin Baru Abg Ayie and Kak Ira :D semoga kekal sampai akhir ayat. #amin :D ehh, nnti aku nk kahwin, pelamin nk cmni jugak :D simple but nice dohh !! ;) hikhikk, jemput datang nnti ;p BHAHAHAHAHA

k dah dah -.- hm hm, nk cakap apa lagi ni ? dh takde topik dah --' ingt nk show off gambar aku kt pelamin ;p tapi gambar ea takdo. photograper titew belum masukkan gambar lagi ;( ni nk kena tunggu bertahun2 baru dia masukkan -.- haishh :/ k takpoooo, den sabo dngan ekau ;p lalala ~ senang aku tunjuk anak buah/sedara jelah ;p okay ? wait aaaa 

 

ni haa, omey ke tidok ? omey kankan ? yg pakai tudung tu dah habis sekolah. taktahu umur dia berapa ;p haha, tapi 20 lebih ah. yg tak pakai tudung tu pulak, sebaya dengan aku ^^ PMR Candidate :D hikhikk :) hmm, tu lah susah sangat kalau gambar kite sendiri dekat phone or camera org -.- bukan aku miskin sangat takde camera or phone gila ! macam F*CK sape cakap cmto uh. bahabi betul punya budak -.- camera ado, tapi abg aku yg tak tercinta guna camera tu nk snap gmbar apa tah. mintak2 kt dia je, battery habishhh --'

phone pulak, mana ada aku pakai dah. kot ada boyfriend takpe ah aku guna phone, ni takde ;( sobsob, dah tak laku kot! bhahaha, woi2, laku bhaii :D ada je mintak couple dengan aku. aku je jual mahal. sape nk couple dengan aku kena sediakan RM25 000 dulu :p baru lah ngammmmm :D bhahahha ;p kang kalau bagi free couple, jadi macam satu jantan tu -.- macam SH*T je kan kan? kepada ssape yg tahu cerita itu ;p

hmm, okay ahh. nk g mandi. and AKU NK TERMUN MUNN MUNNN TAHHHHHHHHHHH baca blog org tuu ^^ #oopsterasake? ;p hikhikk. kboii :*



post lame | post baru