EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner


Nur Shafiqah Nor Halim:D
facebook 
My Twin :)


Nur Shafiqah
Ex je


Muhammad Azraie Azizan

k boringg
Friday, 3 February 2012 | 0 comments
kucing pun pandai kahwin tau ? 
hai assalamualaikum :D watcha doing? aku bosan gila ni. taktahu nk buat apa ha. online pun macam @#$%^&* asyik lah baca conversation ktorg dulu. naik muak aku --' kena terima takdir shafiqah :D okay i'll try. heh, peha aku sakit doh. sebab menari punya pasal ah --' asyik nk tunduk2 je. tapi alhamdulillah, akhirnya dapat gak masuk tarian untuk pergi pesta muzik and bakat puteri nanti ^^ hehe gembiranya akuuuuuuu :D k thanks tu abg kerry -.- haha, dia baik lah jugak tak macam last year punya cikgu tahun lepas --' 


hm dah tengok video ni? haa, tarian ktorg lebih kurang macam ni lah. tapi lagi best dari video atas ni :D then ada lagi satu tarian, tapi belum belajar lagi. hewhew, tak sabarnyaaa :'D haha, kk kite tukar topik jummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D haa, ingt lagi tak yg aku nk tunjuk gamba time abg ayie kahwin tu? haha, aku baru dapat gambar tu -.- suruh si achot masukkan dalam fb aku, heh -.- thanks chot :D


harhar, comel kan ? :P sebelah kiri je comel. kanan tak k? -.- muka macam @#$% je. maaf2 ;p hoho, k aku makin gemok. waa, sukanya akuu. makan tidur, makan tidur. mana taknya aku gemok kan? haish, skrg aku kurangkan makan. aku nk kurush balik. hoho, boleh kan kan? hehex thanx. errrrrrrrrr, nak cakap apa lagi niii? haha dah takde topik dah haaaaa --'

okay ah, sampai sini je. hm, hope esok balik KL. nak jumpa nenek dengan atuk. titew rindu dorg :D hehe, kkk boii. and Salam Maulidur Rasul :D assalamualaikum

post lame | post baru