EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner


Nur Shafiqah Nor Halim:D
facebook 
My Twin :)


Nur Shafiqah
Ex je


Muhammad Azraie Azizan

maaf :D
Friday, 10 February 2012 | 0 comments
jgn bajet comel disini -.-

haii and assalamualaikum ^^ watcha doing? haha. aku tengah mintak tolong budak tusyen bagi fb sorg mamat ni. lol, dia handsome gila. badan dia hot gilaaaaaaaaaa :D serious doh ^^ suka curi2 pandang dia, ohmyy ! rasa macam nak bgthu dia je, yg aku minat dia haha. muka tak malu mmg cmni ;p tapi aku tak, lol. hope sangat, budak kedekut nak mampos tu boleh tolong aku -.- haish

haaa, act taknak cerita pasal benda ni. cerita benda lain --' hahahahahahahahahahahahahahahahaha -.- k aku tak tahu apa motif aku gelak. hmmm, tadi kan aku jumpa cikgu kesayangan aku :D wuuu, rindu dia nak mampos dohh. Pn. Zainun ^^ hehe. rindu cikguuuuuu. tadi dapat salam dia, sukanyaaaaaa :D #SalamJePun -.- hahaha, muka cikgu still sama, cuteeeeeee :D hoho 


hmm, ada org ingt aku perli dia :'/ sedih aku. hmm, bukan nak perli awak ataupun whteve k dek, kak? yg awak nk terasa sangat kenapa? tu yg tak suka nk update status yg ada kena mengena dengan bestie awak tu. act, saya tulis status tu untuk saya sendiri. saya EX dia jugak. bukan bestie awak sorg je EX dia? so, tolong faham k? :') marah? ouh, mintak maaf sangat2. sorry tau ? hee, thanks :')

hmm hmm, tapi betul yg saya ingin katakan tu. sorg cakap lain, sorg lagi cakap lain. so macam K to E to L to I to N to G = KELING lah kan? haaa, macam tu lahh. ramai sangat cakap mcm tu. well, budak nak jadi player begitulah :D ooopss! marah ke? maaf ^^ hehe so, macam tu lah. lol -- k aku dah taktahu nk cakap apa dah haaaa -.-
si nami ajak skype pulak. katanya, rindu aku. puihh lah ! haha, aku pun rindu kau pendek ;p haha. k dah lama tak drop dia, hoho. so, bubyee :D


post lame | post baru