EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner


Nur Shafiqah Nor Halim:D
facebook 
My Twin :)


Nur Shafiqah
Ex je


Muhammad Azraie Azizan

oh k
Sunday, 12 February 2012 | 0 comments

haii assalamualaikum guys :D sebelum start cerita, esok kena pakai baju sekolah ke koko ? -.- err, ni aku tak suka ni. menyusahkan betul lah haha. ibu kata suruh pakai baju sekolah je, akak2 adik2 sekolah kata kena pakai baju koko. haha karang aku pakai atas koko bawah kain sekolah karang --' err, pening2. lalala ~

actually, I nak cerita pasal petang tadi. lepak dengan budak taman haha. Tadi si iqbal gemok kata, muka aku tak macam family aku -.- haha dia kata aku ikut sape. aku kata lah aku ikut family sebelah KL, then dia kata patutlah, muka macam rossa sikit. HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA!! aku rasa dia rabun doh --' lol. aku pun kata kt dia, muka aku macam mak+ayah aku k? mix :D tu pasal lain -.- lol

act, aku rasa budak iqbal gemok tu nak usya aku. lagi dia kata, aku HOT ? puihhh !!!! hahaha, k whteve. ehh, aku penat dahh. nk pergi makan, hewheww :3 i lapar lah you ;p haha kbye :* assalamualaikum :)

post lame | post baru