EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner


Nur Shafiqah Nor Halim:D
facebook 
My Twin :)


Nur Shafiqah
Ex je


Muhammad Azraie Azizan

penat :/
Wednesday, 15 February 2012 | 0 comments

hai assalamualaikum semua ^^ aku penat, penat and penat. kaki dah mula sakit -.- ni semua gara2 tarian --' heh, why lah kan? haha, takpe. mmg aku nak masuk jugak kan. tp yg sakit hati, aku tak dapat masuk untuk malam bakat puteri. sumpah sedih nak mampus. belaja dah sampai step last2. lastly, kena keluar sbb aku lambat pickup -.- what the ? ! sumpah aku nak nangis time cikgu jumpa aku tu. tapi aku kata ngn cikgu, yg aku mmg nk keluar :') alasannya, tak ada masa nk study bagai. haha alasan macam cibei

then penat lagi satu, pasal tusyen. oh mmg dasyat tusyen semalam, hewheww :3 cuma brape org je tahu k? sssshh ;p hari ni pulak, penat and cikgu bm buat lawak yg mmg lawak. serious :D so, dtg lah tusyen INFO BESTARI :D okay? tusyen situ sangat2 lah best doh. cuma budak lelaki selalu buat bising and perangai annoying gilo -.- haha, tapi apa perlu buat, sabar jelah :') haha kita budak baik ^^well well ;p haha

lagi penat pasal pagi tadi, argh! aku tak sangka benda tu akan terjadi and membuatkan aku nngis ttbe. ttbe ok? ! why? why? hmm, maybe Allah je tahu, subhanallah :) k shafiqah kuat. maybe satu hari Allah akan bagi balasan kepada org tertentu. Allah maha adil ye kawan2 ? hewheww :3 okay lahh, nk buek hw. kboii assalamualaikum ^^

post lame | post baru