EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner


Nur Shafiqah Nor Halim:D
facebook 
My Twin :)


Nur Shafiqah
Ex je


Muhammad Azraie Azizan

haiii !!
Thursday, 15 March 2012 | 0 comments

haii, pyka comel kembali ;p haha. kk serious rindu nk update blog. heh, ni pun blog aku dh berhabuk! malas nk bersihkan ;p lol. ehhh, sihat? haha, act aku private blog sbb aku tulis something yg penting untuk someone baca. tu pasal, private. sorg tu je boleh baca. sibuk je kau nk tahu -.- haha joke.

tusyen? k macam biasa ~ makin rapat dengan budak tusyen. makin jalang lah aku kt tusyen tu, muahahaha ! well, budak2 ni suka drop aku. hehe, suka (Y) then cikgu2 pun. and i love my tusyen teacher skrg cikgu math dah tukar, and cikgu math baru okay. senang belajar dengan dia hehe . and, skrg aku punya markah exam pun dah naik :D haha, study punya pasal bhaii ~

ehh, skrg aku banyak sakit woooo ~ sejak *tuttttt* aku selalu sakit perut, pening2 and etc. idk kenapa aku boleh jadi mcm ni. ramai suruh aku pergi jumpa doktor suruh check, tapi aku taknak. takut dohhhhh -.- hewhewwwww :3 and lastttt, skrg aku deative FB balik -.- sbb apa? idk ! haha, kk nk tweet2. hehe, do follow my twitter 





post lame | post baru