EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner


Nur Shafiqah Nor Halim:D
facebook 
My Twin :)


Nur Shafiqah
Ex je


Muhammad Azraie Azizan

Ily Achot ;)
Saturday, 31 March 2012 | 0 comments

assalamualaikum :) ehem ehem, comel kan kan gambar kt atas ni ? ;p haha okay tu lah achot. aku syg dia, syg sgt2. dia anak buah aku ;p dia paling rapat dengan aku. thats why aku syg dia. haha ;p kk tadi balik kampung, dpt jumpa dia. hilang sikit rindu aku kt dia LOL -.-

tadi sampai2 kampung je, salam2 duluu. dari jauh dah nmpak baby arisaa ♥ alolo, omey je dia pakai baju kurung warna purlpe. then aku turun kereta, nampak semua makcik2, akak2 pakai baju kurung. aku je haaa yg tak pakai baju kurung -.- hahaha macam bodoh je :) then terus masuk bilikk. tasha tengah lepak dengan kak misha.

blablabla, kena cebok acap pulak. dia spoil mood aku time tengah sibuk layan korea. ehh siall lahh capp -.- bawak acap masuk bilik air, simbah terus badan dia dengan air. hahaha kan senang, mandi je terus ~ heh, lecehh gilooo. dah cebok kan tu, pakaikan baju. lepaskan dia main dengan baby arisa dengan alisya. haa, atleast acap ada kawan. haha

then masuk bilik, snap2 gmba dengan achot. gila2 dgn dia satu hari, gosip2. semua dengan dia satu harii. seriously best gilaaaaaaaa ♥ i likee ♥ mintak2 ah, cuti bulan 6 dia dpt join lepak rumah kak misya nnti. aminnn ♥ tu pun if jadi lahhh :) hikhikk, nahh nahh, tengok gmba ktorg yg comel ni :) haha byee assalamualaikum


post lame | post baru