EntriesAboutLinkiesCredits


The Owner


Nur Shafiqah Nor Halim:D
facebook 
My Twin :)


Nur Shafiqah
Ex je


Muhammad Azraie Azizan

Holla :DD
Tuesday, 11 September 2012 | 0 comments

Haii :D haha dah lama tak update blog. Wuu rindunyaaa dekat blog hihi. Okay korg sihat ? Lol ~ aku tahu sekarang ramai dah tak guna blog ~ i guess :/ hahaha yelahh. Ramai yg sibuk exam, study or whateve. Hekhekk ;)

PMR 28 hari lagiiii !! Aku tak ready :( hm takuttt ! Me target 5A's onlyyyyy. Sikit ke 5? Banyak letew ~ sekarang aku kena study sejarah and science lebih. Sebab subjek ni je yg aku lemah. Math okay, cuma selalu careless :/ fcukk ! -.-


Hmmm, nak bagitahuuu niiii ! Yg aku rinduuuuuuuuu A*** :'p haha aku tahu yg korang semua dah tahu kan siapa orang tu? hihi "I never stopped loving you. Even when things were so bad between us, I secretly still loved you, and only you" :') i miss you, everything about you <3 your smile, your hair, your eyes, your nose. I love you <33 hehe

okayokay kita tukar topikkkkk !! haritu kannn, aku dengan fyka gaduhh. Sumpah macam bovoh :p hahaha entah pasal apa ktorg gaduh pun taktahu. But sekarang, kitorg dah macam dulu balikk ~~ and anddd ! Tak sabar jumpa dia sabtu niii ! Dekat USIM. Tahu kannn ? Yeah ! Ada seminar PMR and SPM dekat sana nnti. So aku dengan Fyka pergi, and akhirnya dapat jumpa diaaaa <3 hehe


Gambar penutuppp ! Hihi me with Fyka time skypeee :* hehe okay byee guys ! Wish me luck for PMR kay ? Thankyou ! Kbai love :*


post lame